Nieuwsitems MF Payroll

Lees hier het laatste nieuws over payrolling, wetswijzigingen, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF Payroll zelf.


 • Belangrijkste redenen om te kiezen voor payroll

  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor payrolling. De belangrijkste daarvan hebben we voor u op een rijtje gezet. Lees in welke situaties payroll ook voor uw bedrijf, klein of groot, een zeer interessant alternatief kan zijn voor het zelf in dienst nemen van personeel.

 • Het gemak van online

  De eenvoud van MF Payroll, volledig digitaal: veilig en snel. Om gebruik te maken van onze payrollservice is het enige wat u hoeft te doen: uw medewerker aanmelden via onze online portal.

 • Voordelen van payroll

  Werken met een payrollconstructie is voor veel organisaties interessant vanwege de hoge flexibiliteit, beperken van de risico’s, minder administratieve rompslomp, financieel voordeel en gemak.

 • Wat kost payroll?

  Wat kost payroll? Dat is een vraag die veelvuldig voorbij komt. De meeste payrollorganisaties werken met een factor. Binnen deze factor vallen factoren als vakantiegeld, ziekte en feestdagen. Wat wel en niet is inbegrepen hangt af van de variant die u kiest.

 • Verschillen tussen uitzenden en payroll

  Payroll wordt vaak vergeleken met uitzenden, en dat is niet zo gek aangezien veel uitzendbureaus ook een payroll service aanbieden. Toch zijn er een aantal duidelijke verschillen tussen payroll en uitzenden, waaruit blijkt dat de dienstverlening toch anders in elkaar zit. In dit artikel zetten we de grootste drie verschillen voor u op een rij.

Pagina 3 van 3