Nieuwsitems MF Payroll

Lees hier het laatste nieuws over payrolling, wetswijzigingen, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF Payroll zelf.


 • Payrolling is ontzorging

  Payrolling is meer dan alleen het uitbesteden van de loonadministratie en het beperken van werkgeversrisico’s. Payrolling is ook ontzorging.

 • Starten met payroll in 6 stappen

  Een veel voorkomend misverstand: het aanmelden van een payrollmedewerker is lastig en kost veel tijd. Een medewerker aanmelden bij MF Payroll kan namelijk al in 6 simpele stappen.

 • Kies de juiste payrollpartner

  Als ondernemer heeft u ervoor gekozen om payroll in te zetten. Dat is een mooie eerste stap! U profiteert van meer flexibiliteit en gemak én loopt minder werkgeversrisico’s.

 • Vakantiegeld en payroll

  Mei of juni zijn traditiegetrouw de maanden waarin het vakantiegeld wordt uitgekeerd. Voor veel bedrijven vaak een flinke kostenpost. Zeker nu per 1 januari 2018 ook vakantiegeld verschuldigd is over overwerktoeslag. Lees hier hoe het nou ook alweer precies zit met het uitbetalen van vakantiegeld en hoe payroll u kan helpen.

 • Payroll en seizoenswerk

  Met het aanbreken van het lente- en zomerseizoen is het ook weer tijd voor het inzetten van vakantiemedewerkers. Met de inzet van vakantiemedewerkers is het opvangen van pieken en vakanties van vaste medewerkers ideaal op te vangen. Branches die te maken hebben met seizoenswerk hebben deze medewerkers niet het hele jaar nodig. Om de vraag van tijdelijk personeel op te vangen in de organisatie is payrolling een interessante optie.

Pagina 2 van 3