Nieuwsitems MF Payroll

Lees hier het laatste nieuws over payrolling, wetswijzigingen, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF Payroll zelf.


 • Wet arbeidsmarkt in balans: wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

  De invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) per 1-1-2020 brengt belangrijke wijzigingen met zich mee. De belangrijkste hebben we voor u op een rijtje gezet.

 • Voordelen voor werknemers

  Vaak worden de voordelen van payroll voor werkgevers belicht. Maar hoe zit het met werknemers? Wat zijn de voordelen voor hun om via een payrollorganisatie te werken? In deze blog zetten wij de belangrijkste voordelen voor werknemers op een rijtje.

 • Maak tijd voor uw nieuwe plannen dankzij payroll

  De vakantieperiode is een uitgelezen moment om nieuwe plannen te maken voor uw bedrijf. Helaas blijft het vaak bij mooie plannen bedenken en wordt u na uw vakantie weer opgeslokt door de dagelijkse realiteit. Hoe mooi zou het zijn als u een deel van uw werkzaamheden uit handen kunt geven, zodat u tijd krijgt om uw nieuwe plannen uit te werken en uit te voeren. Dat kan door gebruik te maken van payroll. In deze blog leggen we uit hoe u tijd bespaart door gebruik te maken van een payrollorganisatie.

 • Veelgestelde vragen over vakantiedagen

  De bouwvak vakantie in Noord Nederland is begonnen. In dit blog zetten we de veelgestelde vragen over vakantiedagen én de antwoorden op een rijtje.

 • Zo maak je een hitteplan dat voldoet aan de Arbo regels

  Een extreem warme zomer, dat kunnen we wel stellen. Vandaag komen de temperaturen uit op plaatselijk 37 graden. En dat zijn we helemaal niet gewend, laat staan op ingesteld. In heel Nederland is het Nationaal Hitteplan van kracht. Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor de werkomstandigheden van je personeel. In dit blog delen we hoe u een eigen hitteplan maakt en geven we daarbij handige tips om uw medewerkers koel te houden.

Pagina 1 van 3